Ett ljus på jorden slocknat. En stjärna på himlen tänts

Efter ännu en natt med lite sömn känner man sig rätt sliten.

Kan fortfarande inte förstå att du är borta. Kommer bli en svår begravning på onsdag. Alla begravningar är jobbiga men denna är den jobbigaste jag har varit på.

Där finns nog vissa som tror att jag tar på mig skulden för vad som har hänt, kanske gör jag det. Vet jag inte kan hjälpa vad som händer men känns som jag gjorde henne fel. Är så många tankar som snurrar i huvudet.

Nu börjar man undra varför det tog slut mellan oss. Hade inte behövt göra det. Inte på det sättet. Vilket fel jag gjorde. Vilken idiot man kan vara ibland. Saknar dig så mycket! Vill träffa dig! En vacker dag så kommer vi ses igen. Tänker på dig så mycket. Tänker på dig, oss och våra fina stunder tillsammans.

Vila i fred! Sanna


30/1-11

Bowling... Spelade 2 matcher igår 29/1-11. En vinst och en förlust. Mötte Thule först och där vann vi med 17-6. Jag fick ihop 767. Sen mötte vi Kulladal där blev det förlust med 11-9 och jag sänkte mig till 745 efter en usel avslutning. Nu är det uppehåll(Igen) Cupen på tisdag. Skulle ha spelat den förra tisdagen men då kände inte jag för det för drog ut visdomstanden på måndagen.


Vet inte vad man ska kunna skriva för intressanta saker. Är en del saker som har hänt nu. Mindre trevliga saker. Blir ett kort inlägg idag. Som vanligt känns det som.

Saknad

Efter ett tråkigt besked igår så börjar det smällta in. Känner en tomhet inom mig. Skulle ha gått hem till henne när jag tänkte jag skulle göra det. Tror inte det skulle kännas lättare för det. Kanske till o med jobbigare än vad det gör nu. Vi hade inte nån särskild kontakt efter det tog slut mellan oss. Hon smsade mellanåt. Då tyckte man det var jobbigt men på ett sätt också var det att man visste att hon fanns kvar. Hon kämpade mot cancern. Cancern vann tyvärr till slut. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Ska jag försöka få tag på hennes mor? Vad ska jag säga? Vet inte om dom vill veta av mig.

Kommer alltid att tänka på dig! Vila i frid! Sanna du har en plats i mitt hjärta! Var alldeles för tidigt för dig.

Tackar mina vänner för ert stöd.

2011-01-23

Lördagen bestod mest av bowling. Började i Arlöv där vi mötte min gamla klubb Bulltofta. Jag gjorde 783 men förlorade matchen. Sen vidare mot Staffanstorp där vi mötte Bråhög. Förlust i den matchen också. 740 fick jag ihop. Gjorde personligt rekord i den hallen sen dom byggde om till laminat banor... Hela 211 fick jag ihop. Brukar inte få mer än 176 annars.

Cup på träningen igen på tisdag. Vinner jag där så är jag i slutspel. Så det satsar jag på.

Imorgon ska jag då ta bort min visdomstand. Se hur det går men det ska nog gå bra. Skönt och få det gjort. Var drygt ett år sen man fick besked på att den skulle bort.


Her lips, her lips I could kiss them all day if she let me.

Faktiskt sant;-)

Skulle egentligen få min visdomstand borttagen imorgon men blev ändrat tills måndag. Kanske bra eller dåligt. Fick en bättre tid denna gång. Nu ska jag dit på eftermiddagen. Fredag ska jag spela cupen. Min motståndare kom inte i tisdags. Tur för honom:P Jag hittade verkligen spelet i tisdags. Se om det kan hålla i på fredag. Sen på lördag blir det Arlöv och Staffanstorp. Arlöv vet jag inte hur där är men Staffanstorp ska det väl inte kunna gå sämre än vad det har gjort tidigare kan man hoppas.

Blir lite oftare nu som man sitter och skriver... Inte så mycket men det blir lite mer bloggat än vad man tidigare har gjort. Jaja, så är det...

Kanske snart hemma igen.

Bowlingen i helgen gick inte som jag hade tänkt mig men det är ju inte alltid den gör det:) Kan mycket bättre. Nya tag på lördag. 2 dagar efter jag tagit bort min visdomstand. Dubbel bortamatch. Tror jag det blir. Det får gå som det går. Spenderade större delen av söndagen i bowlinghallen. Först match på morgonen för mig. Sen tittade jag på vårt F1 lag mot min gamla klubb Albatross. Blev väl en rätt spännande match som Albatross vann. Var kul att träffa sina gamla lagkamrater. Försökte få mig tillbaka. Se om dom lyckades eller inte efter säsongen.
Nångång kommer jag spela för Albatross igen. Det är jag säker på. Om det blir nästa säsong eller om ett par år.

Spelade en cup i klubben i fredags. Var också sådär oliiidligt spännande. Både gillas och inte gillas:P Jag lyckades vinna till slut så nu ska man spela nästa omgång imorgon. Hoppas jag. Annars får man spela på fredag. Hoppas det går lika bra då.


I kissed a girl And I liked it!

Nu har man gått den där handledarkursen. Så dryg!! Det mesta kunde man redan. 
Eller inte det mesta! Man kunde allt. Bara sitta där och lyssna i 3 timmar.
Nu har man gjort det iaf. Vänta i en vecka för att få reda på om man blir godkänd som handledare.
Undrar hur dom beslutar om man blir godkänd eller inte? Lottar kanske om det. Nej, men genom att bara
sitta där och lyssna så borde alla bli godkända.

















































I lördags var jag på Mobilia med Veronika och handlade ett par jeans.
Veronika köpte en väska och en fin gul klocka:)
Sen på kvällen så åkte jag till Veronika och där tittade vi på Moulin Rouge
och hade det mysigt.

Idag har dagen också spenderats med Veronika. Riktigt trevligt att umgås med henne. :)




And you can tell everybody this is your song It may be quite simple but, now that it's done, I hope you don't mind, I hope you don't mind That I put down in words How wonderful life is while you're in the world















11-01-06

Då var man i Ängelholm idag 6/1-11 och spelade Jasmine julmix. Det gick sådär i tävlingen men vi är nöjda med tävlingen. Vi hade kul. Men det brukar vi ha när vi spelar:) Vi spelade Mix sm i Malmö i höstas nångång tror jag det var. Och till påsk blir det nog en påskmix.

Trodde det skulle vara besvärligt att köra idag men det var inte så farligt. Gick bra till Helsingborg men där var det nått som gjorde att trafiken inte körde mer än i 40 km i timmen trots att där var bättre plogat än vad där var tidigare på vägen. Aja, jag hade kört så jag hade tid med att det tog längre tid. Var lite värre när man körde till Ystad. Men ja, snön får gärna försvinna nu.

Och imorgon blir det äntligen hockey igen! Är alldeles för få hemmamatcher:P

Korpen laget

Mitt nyårslöfte är att man inte ska spela för ett korplag nästa säsong! Synd man måste spela denna säsongen där. Trodde det skulle bli bra och komma tillbaka till klubben men det har visat sig vara fel. Men jaja, alla gör ju sina misstag här i livet.

Visste att det inte skulle kunna bli nått seriöst med den klubben! Ju fortare man kommer därifrån desto bättre. Slippa allt det som händer. Får hoppas dom gör nått vettigt iaf.

Inget man ska skriva direkt men det kan ju inte bli sämre än vad det redan är.

RSS 2.0