110922

Ja, då testar man på att skriva bloggen i mobilen. Är nog inte många som följer min blogg men man skriver ju inte så mycket så det förstår man. Min bowling går framåt. Trivs riktigt bra i Albatross! Ångrar inget i att jag gick tillbaka till dom. Skulle aldrig ha lämnat den klubben. Har gjort 2 riktigt bra matcher och är med i A-laget. Den chansen skulle jag aldrig fått om man hade stannat kvar i laget i Malmö. Men frågan är hur länge till kan man spela? Får jag inte jobb snart så kan jag nog inte fortsätta med bowlingen. Min ekonomi är i kaos och det lär vara det ett bra tag om man inte lyckas få jobb snart. Ett under att man inte har knäckts ännu men det kanske bara är en tidsfråga innan man gör det? Imorgon får man nog tillgång till en dator igen. Jobbigt att vara utan dator. Skönt och få en imorgon nu när man har en helg utan bowling. Så man kan sitta o prata med vänner på msn. Se om man hittar på något. Måndag ska man till Ängelholm och se MIF vinna över Rögle. Hoppas vi på iaf.

Sommaren 2011

Ja, det var väldigt längesen man skrev här. Men man har inte haft en dator men har väl inte haft nått direkt att skriva om iheller.

Nu har man börjat bowlingen igen. Första träningsmatchen gick bra. Bättre än förväntat. Sen förra veckan hade man träningsläger. Tyckte man det kändes bra innan så kändes det ännu bättre efteråt. Och nu börjar då seriespelet och man gör A-lagsdebut. Nu får man visa att man har där att göra. Efter drygt 1,5 år där innan så. Bara att gå ut på banorna o ha kul och göra sitt bästa.

Annars så går det väl sakta framåt. Haft en rätt kul sommar i år. Varit ute på festivaler och marknader.
Kiviks marknad kommer man nog inte glömma bort i första taget när vi var där och skulle hem igen. Slutade med att man fick gå runt i Ystad hela natten. Jag och Jenny var visserligen ett par timmar på akuten under natten. Kändes lite taskigt mot dom andra kompisarna som fick sitta på Ystad station.

Kommer mer en annan dag. Vill ni läsa så får ni stå ut tills nästa gång man skriver. Det vet man aldrig när det blir.

RSS 2.0