Filmkväll

Igår hade jag filmkväll hos mig. Veronika, Fia och Erik var här. Vi såg Scream 1-2. Sen var det dags för Fia och Erik och bege sig hemåt. Klockan närmade sig 00.00 och dom hade drygt 10 mil och köra hem. Veronika stannade kvar ett tag till och då såg vi på Braindead. Gillar man inte blod så ska man inte se den men annars ska ni se den=)

Nu börjar det hända grejer i badrummet. Nu har dom lagt betongen på golvet. Nu är det bättre. Nu får man kanske inte lika lätt att få besök av ovälkomna råttor:P

Skolan går väl framåt. Har fått lite olika projektarbeten nu. Gillar inte nått av det... Men det ska göras.

Har sett Scream 3 nu. Har sett alla nu. Nu kan man se framemot 4:an:) Och sen ytterligare 2 filmer.

Nu har man varit sjuk i 2 veckor. Fast är nästan helt bra nu. Har bara lite hosta som inte vill försvinna. Idag har jag inte hostat så mycket under dagen men har hostat mer o mer desto längre kvällen har gått. Tyvärr så dela man med sig hostan till Veronika. Ledsen för det. Hoppas du blir bra från det snart.

Badrumsrenovering



Så här såg det ut i badrummet dag 2. Rivet väggarna. Ser inte mycket ut nu.






Och så här ser det ut dag 3. Då har dom tagit bort allt på väggarna och även fixat med golvet.
Aja, det kommer bli bra när det är färdigt! =)

Nu har man dragit på sig en förkylning också. Som man har nyst och som näsan har runnit. Nu hostar man bara. Skönt att det är helg. Nu kan man ju få sova lite också det kan jag ju inte nu när dom håller på här. Börjar vid 08.00 så inga sovmorgnar för min del om vardagarna.
Men det får gå:) Men idag var jag så trött så man satt o sov i soffan med Harry Bosch bok i handen...

Nisse har flyttat ut

Haha låter lite mer dramatiskt än vad det är. Han bor hos mormor och morfar nu och ska göra det i drygt 3 veckor då dom ska renovera mitt badrum. Tog bild på hur det såg ut igår men det ser inte så fräscht ut så skonar nog mina besökare på det:) Får komma ett foto längre fram. Idag har dom rivit ner kaklet och rivit ner ena väggen än sålänge.

Är ett himla väsen nu. Nu önskar man att man var på praktik fortfarande:) Skulle iväg och träna idag men får nog tyvärr ställa in det då man har dragit på sig en förkylning. Typiskt men men då får man väl tid hemma och sitta och plugga. Har faktiskt varit duktig än så länge och läst lite.

Hoppas det går över snart. Och hålla på och snyta sig hela tiden och nysa. Always look on the bright sight of life. Snart så är värmen här och sommaren. Eller våren iaf=) Det ska vara 15 grader och molnigt ute.

Och nu när man ändå är igång och får badrummet renoverat så har man funderat på att måla om i lägenheten. Har skrivit det innan. Nu har man varit och tittat på färg. Får se vad det blir. Om det blir något. Aja, nångång kommer det säkert bli:)

Nu är det snart slut...

På praktiken då...

Sista dagen imorgon. Tycker det är så trist. Men ska se om man kan lösa en sak med det iaf. Man kan ju alltid fråga.
Men det ska bli kul att komma till skolan också men hade gärna varit kvar på praktiken också.

Idag har jag gjort av med en cykel. Nu kommer den till användning. Annars skulle jag ha kastat den. Nu har man en kvar som jag antagligen ska kasta när man får tummarna loss till det.

Har försökt få ihopa en presentationstext om mig själv. Är det bara jag som tycker det är så svårt att skriva en liten presentation om sig själv? Lite tips på vad man ska skriva får ni gärna komma med. Vad vill ni veta?


Om drygt 2 veckor så ska dom börja renovera badrummet. Ska bli skönt och få det gjort. Sen funderar jag på ommålning i resten av lägenheten. Här kan ni också få komma med tips om färger och så:)

Det är rätt många som läser men få som kommenterar.

Nu väntar sängen för inatt.

Praktiken snart slut...

Jaha, Tiden går verkligen fort. Nu ska man snart börja skolan igen. Nu har man snart varit på praktiken i 4 veckor. Är bara imorgon och på onsdag kvar. Längtar redan till nästa praktik period som jag hoppas även den blir på kommunteknik. Trivs jättebra där. Härliga arbetskamrater. Har inte gått en dag där som man inte har skrattat. Kanske därför tiden har gått så väldigt snabbt. Den går ju snabbt när man har roligt sägs det ju och det kan man ju inget annat än att hålla med om.

Har varit på bl a Casina Cosmopol. Stadsbiblioteket, St: Gertrud, Tekniska museet och på en del brandstationer och jobbat på...


Vad har mer hänt? Har fått reda på att snart är det dags för renoveringen av badrummet. Det börjar dom nog med om 2 veckor.

Sen har man varit i Glimåkra. Skulle upp dit och pyssla lite i trädgården men då det var dåligt väder så körde vi till Osby där mormor skulle hälsa på sin syster. Så körde jag till Kristianstad för att hälsa på gamla klubbkamrater. Då dom fattades en man så fick jag ställa upp och spela. Det gick ju som det gick. Då jag hade lånegrejer. 164 i snitt på 8 serier.

Nu längtar man tills säsongen drar igång igen.

Tack till dig Veronika som tittade till Nisse när jag var iväg:)
Blev en glad överraskning att du var i lägenheten när man kom hem:)

Blev en kort uppdatering. Kommer kanske imorgon. Men bara kanske:)

Broken Door-Angel

I never ever felt like this before



If you believe in a future

when we're together,

I won't let you down.

(wont let you down)

If you want to stay close

I'll never let you down.



Cause we are ready to make it (uuuuh)

Oh forever, that´s for sure



Chorus

Cause you are my angel you saved me from danger.

With you I'm no stranger I won't suffer any more

Cause you are my angel you saved me from danger.

With you I'm no stranger I won't suffer any more



If you're ready to move on

Let life give you energy

You keep me safe from darkness

And you show me how to be a better man. (better man)



Cause we are ready to make it (ahhhh)

Find More lyrics at www.sweetslyrics.com
Oh forever that's for sure.



Chorus

Cause you are my angel you saved me from danger.

With you I'm no stranger I won't suffer any more

Cause you are my angel you saved me from danger.

With you I'm no stranger I won't suffer any more



Cause you are my angel I'm sure

I never ever felt like this before

Cause you are my angel I'm sure

I never ever felt like this before

Before .. I'm sure



Chorus

Cause you are my angel you saved me from danger

With you I'm no stranger I won't suffer any more

Cause you are my angel you saved me from danger

With you I'm no stranger I won't suffer any more

(repeat)

RSS 2.0