Rätt negativt...

Den här utbildningen jag går... Var inte riktigt vad man hade tänkt sig. Den här j-a matten! Jag är usel på matte. Nu har jag läst ellära och 3 fas. Har inte alls gått bra. Jag är säker på att jag kommer misslyckas med den kursen... Undrar vad som händer då... Får man fortsätta utbildningen eller man kastas ut om man inte klarar det? Vad gör man om man blir utkastad? Då lär allt gå åt helvete! Man ska se positivt och det har jag försökt! Jag kommer inte klara den här elläran...

I lördags var jag på en födelsedagsfest hos Emma. Veronika var också med. Det var riktigt trevligt. Det bjöds på potatisgratäng och fläskfilé. Var riktigt gott! Sen tittade vi på melodifestivalen. Var ingen direkt jag gillade. Var nån som gick att lyssna på... Blev lite os tittande också. Sen spelade dom andra ett spel som heter Galenpanna. Jag är inte så förtjust i att spela såna spel. Men kul att se på dom andra när dom spelade. Man var hemma rätt sent den natten=)

Var i Växjö igår(Måndag 22/2) Såg Växjö Lakers-Malmö Redhawks Efter drygt 2 minuter så stod det 2-0 till Växjö! Illa! Efter första perioden stod det 5-1. Jag och min kompis gick bort till Max och käkade i periodpausen. Kom dock tillbaka när det var 3 minuter kvar av andra perioden och då stod det 6-1. Det resultatet hade jag på resultatlotter. Men det blev 6-2 tillslut. Blev en sen natt det också. Var hemma 03.00 i Malmö. Nu är det Troja/Ljungby på fredag och då får dom ta och skärpa sig och köra över dom!!


Bättre

Nu börjar man verkligen bli bra! Hoppas det fortsätter åt det hållet. Nu har jag bara ont i halsen.
Har varit en skittråkig vecka där man bara har varit hemma! Nu har man iaf snart sett hela säsong 4 av Prison Break. Brorsan var här igår och spelade lite wii och sen såg vi film.

Ikväll är det då dags för andra deltävlingen i melodifestivalen... Kommer inte följa det idag för där är inga intressanta artister. Innan jag hade hört låten så hade jag hoppas på Andreas Johnson. Men den var inte så bra. Lät som han var full eller nått när han sjöng...
Men så som svenska folket har varit den senaste tiden med festivalen så blir det nog dom superdåliga andra generationen som vinner.

Jag undrar verkligen var det var dom såg eller hörde för den delen i Malena Erhmans låt som skulle göra Sverige till vinnare? Hoppas dom skickar nått vettigare i år som verkligen har chans att vinna.

Nu ska jag städa. C ya!

Trånga stövlar…

 

Oscar ber sin dagisfröken hjälpa honom att ta på sig sina stövlar innan han skall gå ut. De är jättebesvärliga att ta på och fröken måste verkligen göra världens ansträngning för att utföra uppdraget. När äntligen stövlarna sitter på så säger Oscar:

- De sitter på fel fot!

Fröken tror inte sina ögon när hon konstaterar att det är som Oscar säger, stövlarna sitter faktiskt fel. Hon drar som en dåre i 3 minuter för att ta av dem och börjar om med en superansträngning för att sätta på dem igen. Till slut är de på plats.

Då säger Oscar:
- Det är inte mina stövlar!

Fröken andas djupt och lägger locket på känslorna för att inte skada lilla Oscar som tittar på henne med fiskblick.
- Ok, säger hon, vi tar av dem då!

Och sätter igång med samma träning som tidigare.

- Varför sa du inte det tidigare? frågar hon när hon är klar.

Oscar svarar då:
- Det är inte mina stövlar, det är brorsans, men mamma vill att jag skall ha dem!

Fröken börjar gråta och med mycket behärskat, fast bestämt sätter hon på stövlarna för en tredje gång. Sedan lyfter hon upp Oscar, sätter på honom jacka, mössa och halsduk och frågar:

- Var är dina vantar?

- Jag la dom i stövlarna!


Den senaste tiden...

Nu var det ju ett bra tag sen man skrev. Ingen mening med att lova att man ska skärpa sig. Man håller inte det ändå...

Nu har man pluggat i 1 månad... Det har inte varit så roligt än. Bara en massa matte typ. Dessa 3 veckor har varit riktigt jobbiga. Haft samma lektion från 07.30 till 15.30. Vet inte hur man kommer klara det men hoppas på att jag klarar det. Ska ha prov på fredag om man kan gå i skolan då. Har dragit på mig halsont och feber. Men men det får gå som det går...

I Helgen spelade jag brocupen! Var för en gång skull roligt och spela bowling. Första matchen vann jag med 6-0. Gjorde 556 på 3 serier. Inte riktigt nöjd men som sagt det var kul att spela! Andra matchen vann jag med 4-2. Det var en rolig men riktigt spännande match iaf dom 2 första serierna:P Första vann jag med 6 poäng. Andra vann han med 8 poäng. Sista serien vann jag rätt stort. Gjorde 644. Tredje matchen gick inte alls bra. Men man kan ju inte vinna alltid. Får ta revansch nästa år. The next season i play in yellow...

Var ju på konsert med Veronika och såg Depeche Mode! Sjukt bra konsert! Att man inte har lyssnat på dom tidigare:P Eller har säkert hört några låtar fast man inte tänkt på att det var Depeche Mode! Men grymma var dom!

Dagen idag har man mest tittat på film. Suttit vid msn och pratat med kompisar. Har sett fyra avsnitt från fjärde säsongen av Prison Break. Ska väl snart dra igång nån film till... Vet dock inte vilken...
Här har jag och Nisse legat större tiden under dagen=)

RSS 2.0