Dags för en liten eller stor uppdatering

Ja, det var ju väldigt längesen man skrev... Har hänt mycket saker sen sist... Både bra och dåliga... Ska man börja med dom bra eller dom dåliga? Eller nä, jag låter helt enkelt bli och säga dom dåliga... Inget kul och veta ändå...
Kan börja med bowlingen... Där gjorde jag personbästa i seriespel med 928 poäng. Tror vi vann matchen. Med hur mycket och vem vi mötte har jag inget minne av... Men sen har det typ bara gått neråt... Gick långt i Brocupen som Team Malmoe arrangerar... Blev en 16 plats av 168 deltagare. Vann 500:-. Efter det så har det bara gått neråt... Har inte alls kommit upp till min kapacitet... Hoppas det vänder till kvalet. Visst jag ska lämna klubben men jag ska se till och göra mitt bästa för att Albatross F ska vara kvar i division 2.
Det blev lite dåligt ändå men jag har sämre saker....

Dom bra sakerna:

Har fått jobb. Har jobbat nu i ca 2 månader... Tiden går snabbt. Kändes som man började i förra veckan... Jobbar på Serviceförvaltningen kommunteknik och lägger plattor och gatusten. Var väl inte direkt mitt drömyrke men det fungerar... Man får ju in sin lön och man slipper att bara gå hemma.
Sen dessutom så har jag en egen lägenhet nu=) En 1:a på 45 kvm... Håller på och fixar för fullt med lägenheten när man väl orkar efter jobb=)

Vad har mer inträffat? Jo, jag har börjat träffa S ofta nu. Tycker om att umgås med henne. S betyder väldigt mycket för mig. Du är en bra vän!!

Har träffat en annan trevlig tjej=) Som jag hoppas kommer bli en lång och bra vänskap mellan oss, Hoppas du också tycker det V. =) Tyckte det var trevligt och sitta och prata ute i Västra hamnen. Har fortfarande inte fått något bevis på att "Gud" Ska finnas... Gick tomtar från nån kyrka och delade ut lite skräp! Det är min åsikt... Stod att det typ finns bevis för att Gud finns... Finns det bevis? Det tror jag inte! Det är bara som dom har inbillat sig... Gud har inte funnits, Gud finns inte och Gud kommer aldrig att finnas. Bara i folks fantasi! Ingen kan få mig att börja tro på Gud.

Nu står tankarna still... Kommer mer en annan gång.

RSS 2.0