Åhus

Var i Åhus förra veckan och kollade på film. Kollade på New moon och Precious. Sen blev det Wii och Sing Star.
Blå laget som var jag och Pernilla och vi mötte Fia och Minna som då var det röda laget. Efter ett par kamper så stod det blåa laget som vinnare.

Under veckan så var det skola i 2 dagar. Ena dagen så var vi 3 st och vi fick riva lite ställningar och sen bygga upp dom i en annan byggnad där den skulle stå, sen riva en avskiljningsvägg som ska flyttas 1,5 meter.

Midsommarafton spenderades hemma hos mormor och morfar. Där åt vi och drack gott.

I lördags var det fest i Åhus hos Minna och Tobbe. Jag och Veronika åkte upp där vid 14.20. Var framme 15.55 hos Fia. Trodde vi skulle vara sist där men Erik skulle också komma dit men vi hann före. Sen när han kom vandrade vi ner till Minna och Tobbe. Där sattes det igång med matlagning. Blev potatissallad, Prinskorv, köttbullar, ägg och Sill.
Veronika hade med sig Veggie filé. Det var riktigt gott. Alla blev mätta och belåtna.

Efter måltiden så blev det lite Guitar hero och Tobbe spela trummor. Blev singstar där med. Fia och Minna ville ha revanch efter förlusten förra veckan. Dom fick revanch på oss. Vi hade värvat Veronika till det blåa laget och det röda värvade Erik. Det röda laget vann så nu står det 1-1.

Vid 02-02.30 körde vi mot Malmö igen. Sen gjorde vi ett stopp på vägen. Sen var vi hemma vid 04.30 tror jag det var.

10 Juli är man bjuden på kalas i Åhus. Är i Glimåkra den helgen så det passar bra:) Åhus 10 juli till Minna och Tobbe. Sen ska jag till Åhus igen den 11 juli. Då fyller min kusin år.

Snart klart

Nu har jag fått upp badrumsskåpet också. Rätt snyggt faktiskt.



Sen har jag fått nått ventilationsgaller på dörren som dock är mindre snyggt.



Men nu är dom snart klara. Bara målningen av taket kvar. Sen eventuellt om dom ska ändra lite på grund av att jag tycker dom har gjort fel. Och lite annat kanske. Men får se vad dom tycker på besiktningen. Jag tycker iaf inte att fogen ska vara sprucken...

Slutet av renoveringen.

Idag har dom kopplat in duschen, vasken och toaletten. Är inte direkt nöjd. Tror inte att toarullen ska ligga emot elementet. Listen man har för att inte vattnet ska rinna ut över hela golvet hjälper ju inte direkt. Aja, man får tvätta golvet varje gång man duschar... Sen ska man tydligen vara 2 meter lång... Man ska väl inte behöva ta schampoflaskorna högt över huvudet? Eller ska man det? Aja, man kan ju duscha. Är ju bra det. Trodde dom skulle bli färdiga idag... Men imorgon ska här komma en elektriker och ska sätta upp badrumskåpet och sätta dit en ny kontakt hoppas jag. Sen ska en målare komma hit och måla taket. Hoppas man är hemma när dom ska besikta badrummet. Ska säga mina synpunkter.






Så som det ser ut nu.

Såhär ser det ut nu.



Och nya lister



På måndag kommer dom och kopplar in vask, toalett, radiatorn(elementet) och duschen

Badrumsrenoveringen

Ja, nu är badrummet snart helt färdigt.
Här kommer lite bilder.


Här fixar han fallet till brunnen.



Lagt på våtskydd.

Sen det färdiga resultatet kommer senare:)

RSS 2.0