Kristianstad-Grand

Helgen har då tillbringats i Kristianstad.

Tog ett tidigare tåg för jag ville vara framme i god tid innan jag skulle träffa Fia där. Kanske var tur det men det hade kanske inte krånglat med nästa tåg. I Lund växlade dom tåget på fel spår. Dom växlade så vi var på väg till Helsingborg. Dom fick snällt ta och vända tillbaka till Lund. Sen efter det lilla missödet gick det som på räls. Väntade en stund på resecentrum i Kristianstad på Fia. Sen fick vi vänta ytterligare en stund för Emma skulle komma hem senare... vi kom till Emma och gjorde oss färdiga för utgång. 2 öl senare så tog vi bussen till stan. Gick till Grand. satt där en stund o bara lyssna på musiken. Fia och Emma dansa lite. Jag är inte så mycket för att dansa. Sen tog vi oss en dricka. Sen när väl Arvingarna började spela så gick det en stund så kom där fram en tjej och började prata med oss. Hon drog upp mig på dansgolvet. Då fick man dansa ändå... Ja, riktigt drog gjorde hon inte. Hon frågade och jag sa först nej men hon gav sig inte:P Man gav det en chans... Jag dansade inte bra men hon tyckte nog det. Hon ville knappt släppa mig... Hon tröttnade nog till slut då hon gick iväg. Var kul att nån helt främmande bjöd upp. Trodde aldrig sånt hände mig:P Fast det kommer vara som Magnus Uggla sjunger. Dansar aldrig nykter...:-)



Jag, Fia och Emma på Grand!
När vi skulle hem så stod vi och försökte få tag på en taxi. tog ett tag. Var flera som bara körde förbi. Så vi bestämde att vi skulle gå bort till pölsemannen och köpa korv men just när vi började gå dit så stannade en taxi vid oss trots vi inte alls visade att vi skulle ha en. Så det bidde ingen korv. tog taxin hem till Emma. Blev en liten längre runda för taxichauffören körde fel. Men vi kom hem till Emma till slut. 4.30 däckade vi alla.... Vaknade 10.30. gick och handlade frukost. Sen käkade vi frukost och titta på melodifestivalen 50 år eller vad skivan hette:P Lite allsång hos Emma:-)


Klagshamn. Kalas, utgång.

Vilken härlig dag! Var ute i Klagshamn idag med Veronika! Alltid så najs och vara med henne! Gick runt stranden och vandrade. Hon fotograferade lite... Blev fotad själv. Har aldrig gillat att bli fotograferad men med Veronika känns det rätt. Man blixtrar till ibland. jag tycker inte jag blir bra på foton men Veronika har tagit foton som man har blivit bra på. Eller så har man bara ändrat sig och tycker man kan vara bra på saker ibland:) Men Veronika tar bra foton! Det gör hon! Det har varit en underbar dag idag! spendera någon timme med Veronika. Sen kalas hos mormor och morfar för att fira Alex. Sen var man ute på möllan med Alex och 2 kompisar till honom.

Nä, nu kallar sängen... Kommer nytt i dagarna. Ha d!


Äntligen!

Blev en tidig morgon idag då jag körde min kusin till Svågertorp idag. Är förvånadsvärt pigg för att ha varit uppe så tidigt. Nu har man snart fått i ordning i lägenheten igen. Idag ska även vaktmästaren komma och kolla på värmen och se varför den har lagt av i badrummet. Sen har man kanske varmt i badrummet igen:) Ska bli najs.
Vad mer händer idag? Händer nog inte så mycket.

Ska ändra om lite till i Lägenheten för att kolla lite lösningar och så... kul och experimentera lite.

Och imorgon är då man ska göra en övning i skolan... Ska bli kul men samtidigt så är man osäker på om man ska klara av den men man får göra sitt bästa. Mer kan man inte göra.

Hoppas tiden är går snabbt. Längtar tills man får spela matcher i bowling igen. Och vill börja i den nya klubben! Är väl drygt 3 månader innan det drar igång! Lååång väntan...


Bland miljoner nallebjörnar
så är det ändå du som är
ljuset i mitt liv.
Bland miljoner nallebjörnar
så är ändå du som strålar
klarast av dom allt jag ser
Nallebjörnarna är söta och
vackra och likaså du

Bort med det gamla och in med det nya

Idag har jag monterat ner min gamla tv-bänk och satt upp den nya.
Så här ser det ut nu. Tyvärr har jag ingen före bild:P
Tv-bänken är ny och den jag har DVD-filmerna



Lägenheten känns lite större nu när jag har bytat tv-bänk. Sen ska jag fixa lite. Ska prova och göra om lite men får se om det blir av:P

Kursen jag går nu känns lite lättare. Ska göra en övning på tisdag. Läraren säger att den ska vara svår men den verkar lätt. Men det får vi se på tisdag. Sen är det prov på onsdag. Hoppas man kan få ett prov godkänt direkt.
Får ta en dag i taget.

Kollade lite på melodifestivalen... Kan väl inte säga att jag tyckte det var rätt låt som vann men hellre den än Salem Al Fakir... Den är i klass med Malena Ehrman. Eller kanske lite bättre men kass var den!

Nu tittas det på Bruce den allsmäktige. Sen blir det nog sängen. Ska till baltiskan och kolla på Team Malmoe när dom spelar.

Tjejen som är en ängel


Veronika! Det är en tjej som betyder mycket för mig!
Ett sms från henne det får en att le och man känner sig varm inombords.
Man blir varm av att tänka på henne. Veronika har ställt upp för en när
man har behövt det. När saker har varit lite emot en så har hon varit där
och pushat en. Se i hennes ögon så smälter man! Finare ögon får man leta efter.
Finns så mycket man vill skriva men går inte att sätta ord på det.

Varför...

Det är en fråga man kan ställa sig ibland... Varför gjorde man det... Varför gjorde man inte det... Ja, varför?

Det är frågan jag ställer mig om utbildningen... Antagligen för jag tänkte att det skulle leda till arbete sen... Nu känner man bara att man vill hoppa av utbildningen men så kommer det inte att ske. Så lätt ger jag inte upp. Men Det känns inte så positivt nu... Har gjort 2 prov på lika många dagar och båda gick likadant! Det gick inte alls bra! Det kändes bra i början idag... Men sen gick det bara neråt.

Nu ska vi påbörja sista kursen med el på måndag. Se hur det går... Hoppas det går bättre än vad det gjort hittills...

Man undrar vad som hade hänt om man hade jobbat kvar på Serviceförvaltningen/Stadsvicevärdarna. Om man hade fått jobb där eller hur det hade gått... Hade man inte fått jobb så hade man stått utan något idag...
Det är något man aldrig får reda på...


Då har man hållt på och flytta

Ja, det är inte jag som har flyttat:P Har hjälpt kompisar och flyttat i helgen. Det gick bra men det var rena cirkusen. Dom flyttade till en lägenhet och dom som bodde i den skulle ha deras lägenhet... Dom sa att dom skulle komma halv nio så lägenheten skulle vara tom då... Men dom kom typ vid 10-10.30... Bra tidshållning... Not...

Men det gick bra till slut. Blev två fulla laster som vi flyttade... Dom andra gnällde över att ha ont över allt:P Kändes i mina armar också men det ska det göra:P Det hör till.

Idag ska jag köra till en kompis i Degeberga. Se hur väglaget är... Dom varnar om att det ska vara halt och jävligt... Och så kör man med en bil med noll grepp... Bådar gott... men det ska gå bra. Lyckas man köra till Kristianstad med sommardäck på så ska man väl klara det nu med vinterdäck:P  Sen ska vi till Kristianstad där hon ska skriva på ett kontrakt. Blir kanske att man får hjälpa henne att flytta också... Vi får se. Är ju en bit och köra för att hjälpa till...

När hon har skrivit på kontraktet så ska vi käka nånstans. Sen gå i nån affär... Se om man hittar något fint man kan köpa;-)

Nu ska jag in i duschen... Ta en varm dusch... Massa myys!

Sen läsa lite i boken om Trefas. Prov på torsdag... Sen är den kursen slut. Sen har vi 2,5 vecka kvar av den sista kursen i Ellära... Blir lite spännande och se vad som händer...

RSS 2.0