Den som väntar på nått gott

Väntar aldrig förlänge


Oboy, Vilket vackert väder solen skiner idag...

Köpte en ny bilstereo förra veckan. Koppla in den och trodde man skulle få ljud och så men den gick inte igång... Åkte till en bilmekaniker som ett par kompisar känner så kollade han på det. Han kunde inte fixa den. Åkte till stället och fick bytt. Fick en ny. Var likadant. Gick in igen och fick åka till Burlöv Center för att hämta en ny. En tredje stereo. Och det var likadant med den. Den ville inte fungera i min bil. Vet inte vad det kan bero på. prova ett par kompisars bilstereos och dom fungerade... Störigt. Men fick pengarna tillbaka. På torsdag ska jag ut och kolla efter en ny stereo med en kompis. Har hittat en jag är intresserad av men är värt att kolla runt. Hittar kanske en bättre och billigare någon annanstans...

Var nere och kollade på ungdomarnas klubbmästerskap i bowling i Team Malmoe. Man var inte lite sugen på att spela:P

Skolan går framåt. Är kul nu. På måndag börjar man praktik och det ska bli ännu roligare=) Se vad för spännande saker man får göra.

Idag fick man en promenad med Veronika. Det var mysigt och härligt väder. Härligt att det börjar bli bättre och varmare väder.

I would walk 500 miles, And I would walk 500 more

Vet inte vad man ska göra för att man ska blogga oftare men men det är väl som det är. Det blir när det blir helt enkelt. Var och tränade i torsdags tror jag det var... Sprang på löparband. Kändes helt okej. Kommer nog vara på det där löpbandet ofta om jag bara får mig att gå dit:P Har börjat att gå ut på lite promenader. Är så härligt att bara gå ut. Man har tid till att tänka på allt möjligt. Har blivit rundor till Västra Hamnen. Har varit en runda till Limhamn. Sen utökade jag den rundan till Bunkeflostrand. Ska det bli Klagshamn nästa gång? :P Det vet man aldrig:P Vi får se vart vindarna för en. Fler promenader lär det bli. Och det ska minsann bli fler träningar på gymmet.

Man längtar tills bowlingsäsongen drar igång igen. Har varit borta från bowlingen länge nu. Var rätt att bryta. Hoppas att allt kommer att fungera denna gången. Vi får se hur det går. Längtar iaf tills det kommer igång=)

Nu har man fått sin sommar frisyr igen. Idag åkte håret av. Känner ju inte igen en själv i spegeln:P Haha.

Imorgon söndag då ska jag till Jönköping(Jerusalem) :) Motormässa på Elmia. Ska dit med en kompis från Åhus och 2 av hans kompisar. Ska bli kul att komma ut. Komma utanför Sveriges(Skånes) Gränser:P
Ska ta bussen hemifrån 06.01 så man borde väl lägga sig nu...


RSS 2.0