Jobb, bowling, flickvän

Trivs på jobbet. Det är ett väldigt fritt jobb. Det är inte tråkigt att gå till jobbet och det är inte tråkigt på jobb... Är precis tvärtemot än vad det var på förra stället.

I Helgen var man i Tollarp på träningsläger. Var riktigt kul. Åkte upp där i lördags och började bowlingen vid 09.30 sen höll vi på till 12 nånting då käkade vi lunch. Potatis och biffar typ:P Sen fortsatte vi med bowling ett par timmar till. Sen blev det innebandy i en timme. Känns fortfarande. Känns när man böjer sig och sätter sig... Sen gick vi en runda till Hemköp där en köpte 2 st kortlekar... Sen spelade vissa kort stort sett hela kvällen... Jag satt bara o titta på... Gick och la oss vid 01.30. På söndagen skulle vi spela 09.30 i 3 timmar men det blev en kort tävling och sen fick man göra vad man ville om man ville fortsätta träna eller ej.

Det var roligt och lärorikt. Längtar till nästa läger=) Imorgon ska jag spela träningsmatch. Se hur det gick. Fick spela 2 serier när A-laget hade träningsmatch förra veckan och då gick det inte alls bra. Har gått bra på träningarna men på matchen gick det lite sämre... men men nya tag som man säger...

Jag och Sanna firar snart 5 månader tillsammans. Så underbart! Längtar! Känns som vi har varit tillsammans längre. Du är så underbar! Älskar dig så mycket! Du är mitt hjärta!

Bowling, festival

Nu har bowlingen varit igång i 2 veckor. Det har gått bra på träningarna förutom i andra serien... Har spelat 6 serier såhärlångt och gjort 219-179-216-218-174-202.  Ska bara se till att höja min andra serie sen är allt perfekt=) Trivs i klubben men saknar Albatross! Hade velat vara kvar där... Hoppas få spela i Kristianstad i september=) Men vi får se då.

Nu är det Malmö Festival i stan... Se om man kommer dit något... Där är några artister jag vill se. Sen i November ska jag försöka se Takida. Har sett dom en gång tidigare. Dom är bra=) Ska försöka se Svensson Svensson också=)

Blir inte så mycket denna gång. Kommer väl mer en annan dag=) Ciao!

RSS 2.0