Livet börjar ljusna

Nu börjar livet äntligen bli bättre. Nu har det vänt! Har fått lägenhet. Har jobb på gång. Har hittat en tjej som är intresserad av mig. Men vi ska ta det långsamt. Vill inte göra något förhastat. Men allt känns så bra med henne. Nu kan man äntligen tänka på annat. Nu kommer nog allting bli bättre med Maria också. Hoppas att jag aldrig kommer förlora henne som vän.
Vet att jag har gjort misstag men det har varit riktigt tufft. Tuffare än vad jag trodde det skulle bli. Men nu ser jag positivt på saker. Jag ska klara av det.

Jag tackar alla mina vänner som har ställt upp för mig. Nämner inga namn så blir inga glömda. Ni vet vem ni är!
Tack Sanna för att jag har fått kontakt med dig såhär. Gillar verkligen att prata med dig. Hoppas man får träffa dig snart! Riktigt längtar efter det.
Hade så mycket jag ville skriva men nu står det still... Får skriva mer en annan dag.

Uppdaterat igen...

Nu var det verkligen längesen jag skrev! Har inte haft lust direkt att skriva. Känns som att allt negativt har hänt mig på den senaste tiden. Mitt förhållande tog slut. Hon har redan en ny kille... allt känns skit nu. Varför kan inget positivt hända mig? Maria var mitt allt! F-n att jag gjorde så här! Jag vill bara att allt ska bli som innan! Jag vet att det inte kommer bli så! Nu vill jag bara försöka att vi ska kunna vara vänner. Men allt känns så konstigt. Det är mitt fel och jag måste jobba på det... Saker som händer mellan oss nu känns fel. Vill inte att det ska vara så. Jag vet att vi kan vara bra vänner och ska kunna umgås utan problem. Varför känns det då så jobbigt? Vissa säger nog att jag ska bryta kontakten med henne! Jag säger att jag kan inte det! Hon betyder för mycket för mig för att kunna bryta kontakten. Det är tur att jag har Emilia! Utan henne vet jag inte vad som skulle hända. Hon betyder så mycket för mig nu! Den som sviker henne sviker mig också! Svik henne så mister du mig som vän! Det kan jag lova! Emilia, du är så underbar! Är så himla glad att jag har dig i mitt liv! Det går inte beskriva med ord hur lycklig jag är att ha dig i mitt liv! Du är en underbar vän! Som alltid ställer upp! Vet inte hur jag ska kunna tacka dig! Vill aldrig förlora dig som vän! Jag kommer alltid att finnas här för dig! Det är det minsta jag kan göra för dig! Du vet att du alltid kan ringa mig om du behöver prata! Älskar dig min vän!

Och givetvist så är det samma sak för dig Patrik! Du är en bra vän! Precis som Emilia så ställer du alltid upp för mig. Trots att vi inte har kännt varandra så länge ändå. Ta vara på dig och Emilia! Jag önskar er all lycka i världen! Du har en väldigt bra tjej!
_____________________________________________________________________________________________

Bowlingen har haft uppehåll nu ett par veckor. Rätt trist men har varit väl behövt. Avslutade säsongen lika kasst som jag började men det har sin förklaring. Man var inte riktigt motiverad till att spela sista matchen men som situationen ser ut i klubben så är man nästan tvungen att spela... Jag ställer alltid upp för klubben om det behövs. Men man ska ju känna sig motiverad till att spela. Sen spelade man ju ändå trots att man hade ont i axeln. Då givetvist högeraxeln då man spelar med högerarmen... Trivs väldigt bra i klubben. Men tyvärr som situationen är nu så kan jag nog inte fortsätta i klubben. Då jag flyttar till Malmö tråkigt nog... Vill inte flytta till Malmö egentligen... Har eventuellt ett jobb på gång i Malmö. Därav flytten till Malmö. Finns olika anledningar till varför jag inte vill lämna Albatross! 1! Jag trivs riktigt bra där! 2! Klubben behöver allt manskap dom kan få. Nu säger ni säkert att det är inte mitt problem. Det kan jag hålla med om men det känns ändå jobbigt att lämna när man vet om att dom redan har svårt att få ihop lag... Då blir det ju inte bättre av att jag lämnar. Jag måste väl tänka på mig i första hand. Jag har inte råd att pendla mellan Malmö-Kristianstad minst 2 gånger i veckan. Det blir för dyrt.

Aja, nu måste jag lägga mig. Klockan är 05.36 nu... Får skriva mer en annan dag.

Hoppas att 2009 år blir ett bättre år än 2008. Iaf slutet...

RSS 2.0