I missed your kisses

Hade en underbar känsla förra helgen. Stod i en hiss och skulle åka ner på bottenvåningen. Vi kysstes hela vägen ner. Kändes som att hissen tog längre tid på sig för att komma ner. Så härligt det var. Känns som tiden står still när man umgås med den underbara personen.


Körde ett body pump pass i tisdags. Var så härligt. Härlig träningsvärk i armarna efteråt. Försvann igår efter jag hade varit ute på promenad i drygt 3 timmar. Skulle köra ett pass i torsdags men då fick jag reda på att mitt medlemskap hade gått i februari. Trodde man skulle få nått meddelande om att det var dags att förnya om man ville ha kvar medlemskapet. Så störigt. Nu kan man knappt bärga sig tills man kan köra ett pass igen. Kom verkligen igång när det var försent. Kändes som man verkligen skulle komma igång med det då. För så motiverad jag kände mig då har jag aldrig känt tidigare. Får köra mina promenader sålänge tills jag kan skaffa medlemskap igen.

Funderar lite på om man ska skriva om något här i bloggen. Får fundera lite på det. Kan vara en bra ide. Fast det beror lite på hur många det är som läser min blogg. Som sagt ska tänka lite mer på det.

Var på Wärldshuset smörgåsbutiken igår och åt med pappa, hans tjej och flertalet till. Var ett gäng på 10 st som åt och hade det trevligt. En i gänget hade man arbetat med på ett ställe som heter Formidabel. Är nog lite drygt 5-6 år sen man jobbade där.

Ska vi ta lite bowling också. Har nu varit borta från bowlingen i 2 veckor. Har inte ens varit på träningen. Känns ändå lite skumt med det. Man har inte direkt saknat det. Nu har det då varit uppehåll i seriespelat i 2 veckor. Nu ska vi spela en match till sen är säsongen slut i serien. Lönt liksom. Kunde man inte spelat den omgången först o sen ha uppehåll? Nu ska vi spela den sen blir det väl ett litet uppehåll till innan kvalen ska börja. Se var man får åka och spela kvalen denna gång.

Här går fler än jag på dom ensammas promenad

Tiden den flyger fram. Nu är det lite mer än 6 veckor sen du lämnade livet här på jorden. Har inte visat så mycket utåt men viss tid har varit så jobbigt. Tänker på dig ofta. Fick ge beskedet om vad som hänt till en vän. Det var nog det jobbigaste jag någonsin har gjort.


Nu har snart första säsongen i Team Malmoe också gott förbi. Med blandat resultat. Är inte riktigt nöjd med min säsong. Är alldeles för ojämn. Har ett par matcher till så får försöka göra mitt bästa i dom så man kan få avsluta säsongen bra iaf. Sen vet jag inte riktigt hur jag ska göra till nästa säsong. Om jag ska byta klubb eller om jag helt enkelt ska lägga av för tillfälligt. Tills man får jobb så man har råd att spela. Men då känns det som man aldrig mer kommer spela bowling mer. Men vi får se. Det som sker det sker.

Nästa vecka ska jag hem till en gammal skolkamrat och hälsa på. Vi har inte träffats sen vi slutade 9:an 2000.
Ska bli jättekul. :)

Ibland känns det som man är ensam fast man har många underbara vänner omkring sig. Undrar varför det är så...

RSS 2.0