Måndagen 29 september

Idag har man bara tagit det lugnt. Suttit vid datorn större delen av dagen och pratat med en kompis. Vid 13.00 så hämtade jag älsklingen på hennes praktik. Då vi skulle möta en kompis i stan. Vi hade varit på IKEA i Malmö i helgen och köpt ett par saker till henne. Blev firad av min mamma, mormor och morfar och självklart min älskling också. Jag fyller år 1 oktober alltså om 2 dagar... Då blir jag 24 år... Se vad som händer på min födelsedag...

Är tänkt en kompis till mig ska bjuda mig på middag men då hon har blivit förkyld så får vi kanske hoppa över det. Lite trist men så är livet. Var länge sedan man träffade henne. Min underbara vän Linda. Du Landskrona vann idag=) Över Mjällby med 4-2... Dom kan ju vinna också:P Nu är det bara Malmö som ska visa att dom kan vinna. Dom ska spela mot Helsingborg imorgon! Då ska jag givetvist ner där. Och förhoppningsvis se MFF Köra över både Henke Larsson och HIF...

Vad har man mer hittat på idag? Vi var på Åhlens och där köpte jag ett spel till Playstation. Behöver lite fler spel. Har inte så många. 

Nu närmar det sig sthlmsresa igen. På de senaste 2-3 åren har jag varit i sthlm mer än vad jag har varit på 10-15 år... Nu ska vi dit och se två konserter... Ska se In Flames. Inga man har hört så mycket av... Sen ska vi se Simple Plan... Dom har jag sett en gång tidigare och även träffats faktiskt... Rätt roliga grabbar det där... Låter fansen vänta:P En konsert som man minns. Denna gången kommer vi nog inte lika långt fram som man var senast=) Då stod man längst fram. 

Ska ta tåget vilket inte är så kul. Tycker det är roligare att köra... Tycker det är trist att åka tåg så länge... Visst det tar längre tid med bil men på nått sätt så känns det ändå som att det tar längre tid med tåg. Kanske för att det är så trist att bara sitta där. Kör man bil så är man ändå mer engagerad i det man gör... Nu har jag iaf psp så man kan spela lite fifa på det och så har jag två filmer... Så man har väl något att göra denna gång. 

Får skriva mer en annan dag. Ha D! //MatteN 

Blogg

Nu har jag som så många andra. En blogg.
Kan inte lova att det kommer skrivas mycket här.
Men ska försöka uppdatera här regelbundet.
Vi får se hur det går=)
Ni får ha det bra alla ni som läser=)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0