Min lägenhet

Nu har jag varit och skrivit på kontraktet på lägenheten. Så härligt=) Tydligen så hade jag sån tur att jag skulle köpa en lott. Det skulle vara teoretiskt omöjligt att jag skulle få den! Men nu fick jag den! Är så lycklig=D

Det har varit en tid man har varit lite orolig över hur det skulle gå men nu är den tiden över. Nu får man oroa sig för andra saker istället:P Men jag har ju tak över huvudet. Resten löser sig på ett eller annat sätt. Allting löser sig! Man ska bara se till och lösa sakerna=)

Bowlingen den är ju som sagt som den är. Har nog mer eller mindre bestämt hur det blir efter denna säsong. Jag ska iaf inte spela några matcher mer denna säsong! Blir lite spel själv eller med kompisar. Så nu har man helgerna fria=)

Ikväll ska jag ner och testa min nya värstingboll:P Kommer svänga som in i tror jag. Sikta på 10:an och ta 7:an :P Nä men den kommer att svänga men hur mycket vet jag inte. Får jag reda på ikväll.

Helgen består av tvätt imorgon bitti. Sen på kvällen kanske filmkväll med Veronika=) Ska fortsätta och se Saw. Har sett 1:a, 2:an och 3:an. Riktigt najsiga filmer.

Utbildningen går framåt. Börjar med el på onsdag. Se hur det går. Se om man har lärt sig nått från far sin=)

.........

Gårdagen var en av dom tråkigaste dagarna man har varit med om. Började bra när man vaknade upp med den underbaraste tjejen! Önskar tiden stannade där... Man skulle ju spela bowling! Kände det när han frågade om jag var sugen på att spela men f-n att jag inte sa nej!
Vet ärligt talat inte hur jag ska göra! Inte kul med bowling nu. Saknar tiden i Albatross! Där trivdes jag ordentligt! Går i funderingar på om man ska börja där igen eller om man ska vara kvar här... Eller jag vet vad jag vill men om det är möjligt är en annan sak... Synd att det kostar mkt att pendla! Och flytt till Kristianstad vet jag inte om jag känner för iheller. Hoppas allt blir bättre snart!

Svart Eko Svart Eko...

Börjat utbildningen

Då har man börjat skolan nu... Varit i skolan 2 dagar nu. Varit introduktionsträffar. Varit korta dagar. Skönt med en lugn start. Nästa vecka blir också en lugn vecka. Har redan fått ett projektarbete som vi ska göra. Hoppas det kommer gå bra med utbildningen... Men det ska det säkert göra=)

Bussresandet kommer säkert vara drygt. Idag kom man till skolan 09.01 och jag skulle varit på skolan 08.30. Men bussen var sen så man missade den andra bussen precis. Men jaja...

Bowlingen har kört igång igen. Har inte alls gått bra på träningarna och så ska man spela match imorgon. Man undrar lite varför man blev uttagen till match... Men men jag ska göra mitt bästa imorgon... Det ska f-n ta mig gå bättre imorgon=) Ska visa att jag är en bra bowlare!! Jag vet jag kan!

Ikväll ska jag till Veronika! Ska se film och ha det mys=) Imorgon ska hon med och se när jag bowlar. 

Och nu kommer det en månad man får mkt pengar över=) Får försöka spara denna månad... Man hade mycket övertidspengar från jobb och sen får man semesterersättningen också. Härligt tillskott i ekonomin. 

Nä, nu ska jag göra mig i ordning. See ya!  


RSS 2.0