110424

Jag ska inte gilla några tjejer från och med nu. Alla jag gillar får pojkvänner. Självklart är jag glad för deras skull att dom har hittat någon. Har väl mig själv och skylla. Varför skulle nån bli intresserad av tråkiga mig? Ingen som knappt vill prata med mig. Jag är tydligen så tråkig. Dock ingen som vågar säga det direkt till mig. Bara att ignorera mig. Inte skriva något till mig. Ibland känns det som att det är bara för att jag smsar eller skriver som man får svar ibland. Ingen som tar kontakt med mig. Ibland känner man sig så ensam.

Sista tiden har man känt sig så ledsen. Har saknat en person väldigt mycket. Har tänkt på hur det hade varit om man inte gjort så. Dumt och tänka så men jag ångrar ändå det. Hur hade livet sett ut om det inte hade blivit som det blev? Hade hon levt? Man ska inte tänka så men tänker så ändå. Tänker på henne hela tiden. Kollar fortfarande på busshållplatsen på Amiralsgatan om hon står där. Men man blir lika ledsen varje gång.


Flytthjälp o annan flytt:P

Helgen som gick hjälpte jag en vän att flytta. En av dom bättre helgerna man haft. Hela lördagen gick åt till att köra och bära grejer. Var så härligt att vara igång. Fredagen spelade jag först månadstävling i klubben. Det gick rent åt sagt åt helvete. Gick inte alls bra.. Sen efter det så körde jag till Karlskrona. Var framme rätt sent. Pratade en liten stund sen var det dags o sova. Tog ett bra tag innan man somnade. La sig vid 23 tror jag det var men hade inte somnat 01.30. Upp vid 7 för att hämta släpet vid 07.30. Åt en snabb frukost på macken sen var det bara till att börja packa o lasta släpet. Stort sett bara till att lasta släpet. Började med en stor och tung soffa. Var lite klydd och få ner den men det gick tillslut. Som tur var fick vi hjälp av en granne till dom. Efter det så flöt det på bra. Visade sig kanske att bilen drack mer bensin än vad vi hade räknat med.

Blev två vändor. På vägen tillbaka från Växjö till Karlskrona så stannade vi till på ett ställe i Lessebo och käkade. Tydligen så hade jag varit där och ätit tidigare. Han som tog emot beställningen hade visst sett mig förr. Men jag har aldrig sett honom. Kanske har man en dubbelgångare där.

Var tänkt jag skulle köra hem igen på lördagkväll men det blev sent så stannade där tills söndagkväll istället. Inget man ångrar. Är så sällan man träffas så det var bara trevligt o stanna lite extra. Hade nog inte kommit hem om man skulle kört hem på lördagkvällen. Lämnade släpet i Växjö vid 20.20 eller nått sånt. Stack till Ica Maxi o handlade sen stannade vi till på McDonalds o åt. Undrar hur många kunder McDonalds i Växjö förlorade under den såkallade Earth Hour. Vi körde förbi där först och trodde där var stängt. Men när vi körde från Maxi så var där öppet. Lördagen åkte vi också till Växjö för att handla lite. Montera ner soffan som vi kom underfund med att man kunde göra. Sen bära upp den i lägenheten. Och montera upp den igen.

Vi lyckades få ihop den och så. Hoppas att ni kommer trivas där nu. :)

Bowlingen. Denna bowling. Nu lämnar jag Malmö bowlingen till nästa säsong. Säger bara att iaf inom bowlingen så kommer jag hem igen! Det är så jag känner iaf. Dessa säsonger som jag spelat i Malmö. Vet inte hur jag ska säga. Men jag har bara längtat efter att få komma tillbaks där jag hör hemma. Och nu ska jag äntligen komma dit igen. Nu ska det mycket till för jag ska lämna den klubben igen. Det är verkligen klubben i mitt hjärta!


RSS 2.0