A-lags debuten och lite annat smått o gott

Debuterade då i A-laget i lördags. Började bra med 619 på 3. Sen gick det inte alls i sista då det bara blev låga 164. Nu återstår det och se om det blir i A-laget jag ska spela i igen eller om man blir nerflyttad i B-laget. Får man reda på onsdag. Vill ju givetvist spela i A. Vilket fall som helst så får jag möta gamla klubbkamrater. A möter Kulladals BS F och B-laget möter Team Malmoe som tidigare var Söderkulla bland annat. Söderkulla gjorde misstaget och gick ihop med Elbogen/N6. Snart sjunker detta laget i graven också som alla lag som Elbogen går ihop med gör. Att inte andra lag fattar det. Jo, Kulladal och Öresunds BS fattade och tackade nej vad jag har hört.

Nu till något annat. Nu har man blivit kattägare igen. Till lilla Nisse. Han gillade tydligen inte flytten till Karlskrona. Konstigt för det var en fin o mysig lägenhet. Tyckte jag o Sanna iaf. Tydligen inte Nisse=) Han verkar trivas här men kanske för tidigt o säga? Han är så kelen. Man får knappt vara ifred här=) Men kul att ha han här. Tyvärr så känner jag av min katt allergi... Är typ bara mot han jag känner av den. Men gjorde inte det på ett tag sista tiden jag bodde i Kristianstad. Men men jag har nässpray o den verkar fungerar... Så det löser sig.
Vill inte ge bort han=)

Nu närmar det sig att man fyller 25 med stormsteg. På torsdag blir jag 25 år. Och det bästa av allt jag är ledig=) Är tänkt jag ska jobba i helgen men då jag ska spela match så bytte jag en dagen med en kollega så jag jobbar bara en dag i helgen.

Säg till om ni vill komma o hälsa på under torsdagen=) Så man vet att man ska vara hemma=)
Nisse har hittat sin plats=)


A-lags debut

Debuterar i Bulltoftas A-lag på lördag. Ska bli kul=) Hoppas man kan hålla nerverna i styr och spela sitt spel. Skulle vara kul att spela ett par matcher i A innan man åker ner till B-laget igen. Fast jag ska göra mitt bästa så jag stannar kvar i A sålänge som möjligt=)

Då är det 2 veckor tills man är 25 år. Tiden den går... Jobbet går bra. Har börjat bli lite tråkigt men det går. Finns inte mycket att göra på eftermiddagarna och man har fått åka själv nu ett tag. Tiden går fortare när man har och göra och när man åker med någon annan. Tycker den första tiden på jobbet gick hur snabbt som helst. Nu känns det som tiden har bromsat in ganska rejält. Aja, men så är det ibland.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer... Kommer mer en annan dag... Lär bli på måndag eller nått=) Kanske tidigare man vet aldrig...

Bowling

I lördags var jag i Kristianstad och kollade på Albatross BK-Bulltofta BK. Var trevligt och träffa gamla klubbkamrater. Bulltofta vann med matchens sista slag. Man visste inte direkt vem man skulle hålla på:P Nä, men jag höll ju såklart på Bulltofta eftersom jag spelar där=) Men men det var ju bra att det blev spännande=)

Själv spelade jag på Baltiskan idag söndag. Mötte Pilgården först där vann vi med 17-3 och jag gjorde 860.
Andra matchen mötte vi Team Malmoe. Har aldrig sett ett lag som har så mycket flyt som dom hade. Och då har jag spelat bowling i 15 år.. Dom vann med 12-8. Borde vara 12-8 till oss. Jag gjorde 754. Är väl knappt godkänt. Är inte riktigt nöjd med det. Nu är det en vecka tills nästa match...

En kompis kom ner och kollade på första matchen. Var kul=) Det gick ju bra då=) Du får vara med på alla matcher:P Ska förklara det du frågade i din blogg antingen nästa gång vi pratar på msn eller när vi ses=)
Och så ska jag se om jag kan svara på det andra du ville prata med mig om:P

Då fyller man snart år... om 18 dagar närmare bestämt. Då blir man 25 år. Se vad som händer den dagen. Är ledig från jobb iaf:P Blir väl att man hittar på nått med älsklingen. Firar ju 6 månader den 3 okt. Jobbar dock den dagen... Inte kul men men man måste ju jobba för att få lön=) Får ju lite extra när man jobbar helg. Bara olyckligt att det skulle infalla på 6 månadersdagen... Men vi ska nog kunna hitta på något på kvällen ändå...


Debut i Bulltofta

Gjorde då riktig debut i Bulltofta i helgen. Spelade ju träningsmatch förra onsdagen. (26/8-09)
Den matchen förlorade vi. Jag gjorde 794. Borde ha varit mycket mer med tanke på den start jag fick.
Klart ett godkänt resultat.

I Helgen var det då seriematch. Startade bra med 230 något. Andra serien 187 och tredje serien 167.
Inte nöjd med den. Avslutade med 216 och fick ihop 805 p. Vi vann med 16-4.

Vet inte riktigt hur jag ska göra med bloggen. Är ju usel på att skriva i den. Ska jag bara skriva om hur det går för mig på bowlingen eller ska jag skriva om annat också?

Vad tycker ni som läser? Om det är någon som läser?

Ja, ni som har lunar, har kanske märkt att jag inte finns där längre. Dels så har jag tröttnat på den sidan. Sen var där en fjortis som hotade mig och blandade in även in Sanna och min mamma i det... Då tänker ni säkert varför anmälde du det inte till polisen? Jag tror inte att han skulle våga göra något. Jag vet vem det är... Anmälde han dock till lunar crew så han har fått en varning där.

Nu har jag inte mycket mer att säga. Längtar tills helgen då det är match igen=)

Glöm nu inte och kommentera om hur ni tycker jag ska göra!

Ciao! Vi hörs! Tack o Hej!

RSS 2.0