Bowling i helgen

Jag tänkte jag skulle skriva varje vecka om matcherna jag spelar. Givetvist blir det ju mer inlägg när man känner för att skriva så det kommer inte bara handla om matcherna...

I lördags den 18 oktober spelade vi dubbel bortamatch så man var borta hela dagen. Åkte hemifrån 8.30 och kom hem vid 20.15..
Var först i Perstorp och mötte BK Frigg Blev förlust med 15-5. Jag gjorde 770. Det var väl det enda positiva för min del iaf=) Brukar ligga runt det resultatet i den hallen. Det är en 4-banors hall så det är därför man var borta sålänge. Såna hallar borde förbjudas! Minst 8 banor ska det finnas i en hall som bedriver serieverksamhet anser jag!

Sen bar det iväg till Bjuv där vi mötte Postens IF. Blev förlust där också denna gång med 10-9. Jag gjorde ett mindre lyckat resultat... Blev 715 till slut. Inför denna säsong har jag satt som mål att få 700 iaf på alla matcher. Det har jag lyckats med förutom den första matchen.

Nu på lördag ska jag spela igen och då blir det derby=) Ska möta ett lag som heter BK Allön och dom spelar i samma hall som vi i Kristianstad. Den matchen ska vi bara vinna!! Har spelat mot dom två gånger tidigare och har än sålänge inte varit med och förlorat mot dom. Vunnit en och spelat oavgjort en. Vann med 18-2 och spelade 10-10 den andra matchen.

Mer om den matchen nästa vecka!=)

Nu är det bara en vecka tills vi åker till stockholm! Ska bli kul! Ska nog åka en sväng upp till Norrland också! Har variit där en gång tidigare. Man längtar upp där igen=)

Förra veckan närmare bestämt 15 oktober så firade jag och min sambo 1,5 år tillsammans! Älskar dig så otroligt mycket!

RSS 2.0