När vintern kom så blev det Kaoz!

Nu har man någon märklig känsla med bowlingen. Man ser framemot att tävla men man trivs inte riktigt med bowlingen. Jaja, får ta den här säsongen också. Nu har man spelat höstsäsongen i Team Malmoe. Resultatmässigt har det gått bra. Nästan över förväntan. Men den riktiga glädjen har inte infunnit sig. Det är inte ofta man har kunnat säga efter en match att det har känts bra. TYpiskt nog att den matchen man kunde det så förlorade vi matchen...

Har vunnit kvalet till 3-manna tävlingen vi hade. Vi vann finalen i 3-manna. Vi fick spela 3-manna DM i Lund. Där gick det inte bra. Jo, resultatmässigt för våran del men vi kunde bättre. Hamnade nog på den nedre halvan av tabellen med 193 i snitt på 12 serier.

Då är julen över. Vilket jag tycker är skönt. Nu är det bara snön som ska försvinna! Eller iaf att det som finns blir kvar och att det inte kommer mer.
Julafton bestod bara av kaos! Tack vare det vita som dom kallar snö! Och för dom inte kan ploga alla gator!
Skulle äta jullunch hos mormor vid 12. Det tog en timme att bara komma in på mormors parkering för först fick vi skotta parkeringen men hjälpte inte ändå då det var hur mycket snö på gatan så det gick inte att svänga in på parkeringen så fick man ju köra runt där och samtidigt fixa så man skulle kunna svänga in på parkeringen. Sen avlöste klydd efter klydd varandra. Man missade det som några säger att man aldrig får missa på en julafton! Vi missade Kalle Anka bara på grund av den så kallade snön! Resten av julafton blev trevlig. Men till nästa år så önskar jag mig en grön och fin jul!


Conquest of Paradise

Nu var det då dags igen.

Nu är det då drygt 1 månad sen man slutade skolan/Praktiken. Gick väl inte riktigt som man planerade men när har det gått som man planerar?

I år har man varit mycket på hockey men det är för att man har fått ett årskort till MIF. Jag har hittat mitt segerrecept på hur MIF ska vinna:) Låt oss säga på dom 6 senaste matcherna eller nått så har jag gjort en sak inför alla matcher förutom i en. Och den matchen förlorade dom. Så ska fortsätta att göra den saken inför varje match nu:P Se hur länge det fungerar.

Bowlingen går bra men känns dåligt för det mesta. Men har tappat sugen/motivationen lite nu. Blev inte som man tänkte riktigt i den här klubben. Men kanske blir bättre. Vet vad jag vill men som jag har skrivit förr så har man ingen möjlighet till det.

Och så har snön kommit. Lite jobbigt men inget man inte klarar av:) Men vinterhalvåret är den tiden man gillar minst. Har inte så mycket värme i lägenheten så man sitter och fryser och det är så kallt när man vaknar om morgonen. Så längtar till våren/sommaren med värme.

Nästa helg så är det 3-manna DM i Lund som gäller. Sen går det bra där så får man kanske åka o spela 3-manna SM i Stockholm tror jag den spelas i:) Men vi får se.

RSS 2.0