Säsongen

Spelade träningsmatch idag. Det gick väl sådär. Första serien kändes inte bra... Men härligt att säsongen drar igång igen. Imorgon är det seriematch. Hoppas det går och känns bättre då.

Har fixat med projektarbeten den senaste tiden. Har redovisat ett. Gick väl sådär. Nu håller jag på med ett där man ska skriva om något inom fastighet. Är snart klar med det. Så blir det redovisning på det på tisdag.

Nä, nu pallar jag inte mer. Har skitont i örat så ska nog sova så man inte känner av det och hoppas det är borta när man vaknar.

Liten uppdatering

Jag vet inte vad det är som gör det men jag gillar inte kalas eller vad det kan tänkas vara. Där man måste köpa presenter för att få komma. Visst kul att få presenter men att det ska vara ett tvång. Alla har inte mycket pengar.

Men hur är det egentligen? Om man ska på bröllop. Är det ett tvång att köpa presenter?

Jag brukar oftast tacka nej till kalas där man är tvungen att köpa en present för att få lov att komma. Man har velat men man har inte kunnat köpa en present.


Nu börjar snart bowlingen igen. 17 augusti. Första träningen. Ska bli spännande och se hur det går. Känns som evigheter sen man spelade bowling. Kommer inte ens ihåg när jag spelade senast... Men det ska bli kul nu när man har kommit tillbaka till Baltiska bowlinghallen och nästan min moderklubb.

Skolan den går framåt. 19 skoldagar kvar sen en månads praktik. Efter det så är man förhoppningsvist anställd för något företag. Men vi får se.

RSS 2.0