Nisse har flyttat ut

Haha låter lite mer dramatiskt än vad det är. Han bor hos mormor och morfar nu och ska göra det i drygt 3 veckor då dom ska renovera mitt badrum. Tog bild på hur det såg ut igår men det ser inte så fräscht ut så skonar nog mina besökare på det:) Får komma ett foto längre fram. Idag har dom rivit ner kaklet och rivit ner ena väggen än sålänge.

Är ett himla väsen nu. Nu önskar man att man var på praktik fortfarande:) Skulle iväg och träna idag men får nog tyvärr ställa in det då man har dragit på sig en förkylning. Typiskt men men då får man väl tid hemma och sitta och plugga. Har faktiskt varit duktig än så länge och läst lite.

Hoppas det går över snart. Och hålla på och snyta sig hela tiden och nysa. Always look on the bright sight of life. Snart så är värmen här och sommaren. Eller våren iaf=) Det ska vara 15 grader och molnigt ute.

Och nu när man ändå är igång och får badrummet renoverat så har man funderat på att måla om i lägenheten. Har skrivit det innan. Nu har man varit och tittat på färg. Får se vad det blir. Om det blir något. Aja, nångång kommer det säkert bli:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0